Keď polotovary nie sú v móde

  • 19.06.2015 10:19

    čerešňový džem s mätou ala SLADKASUE

    Sľubovaný receptík na čerešnový džem:   budete potebovať: 1,3kg umytých a už vykôstkovaných čerešní,  200g kryštálového cukru,  6-8 veľkých lístkov mäty,  1 balíček(20g) vanilínového cukru,  1 balíček Gelfix (3:1),  Kyselina sorbová a kyselina...

  • 19.05.2015 12:57

    Domáce sirupy

    Nasledujúce recepty sú vyskúšané a bežne ich pijeme v našej domácnosti :)   MÁJ-JÚL - Bazový sirup Potrebujeme: 30 kvetov bazy, 2 litre vody, 100g kyselina citrónová, 2kg cukru, možno použiť ešte: mäta, citrón, E200 - konzervant - kyselina sorbová Postup: 1) pripravíme si 2 litre...

  • 11.05.2015 11:09

    Myslite a skladujte dopredu!

    Začne jar a všetko sa zelenie, začína kvitnúť... zrazu sa naše hypermarkety, ale najmä domáce trhy, začínajú s približujúcim sa letom napĺňať roznymi druhmi ovocia, či zeleniny. Zrazu je všetkého dostatok. Veľa vitamínov, pestrosť druhov, lacné ovocie a zelenina - to všetko prinieslo leto. Ale čo...

Kontakt

SLADKASUE - tipy, triky, návody

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webových stránok zdarmaWebnode