Ako šetriť dlhodobo - Lyoness

03.05.2015 15:21

Ako šetriť dlhodobo - Lyoness

Ako funguje Lyoness„Peniaze späť z každého nákupu“ − tak znie motto Lyoness, bez obmedzenia hraníc a odvetvia, medzinárodná nákupná spoločnosť a lojalitný program pre regionálny, národný a medzinárodný obchod.

Spoločenstvo Lyoness

Lyoness, založená Hubertom Freidlom 2003, ponúka svojim členom peniaze späť z každého nákupu. Pôvodne začínala v štyroch krajinách, v súčasnosti sa vyvinula na internacionálnu spoločnosť ponúkajúcu všetkým účastníkom jedinečnú Win-Win situáciu. Lyoness poskytuje globálnu sieť, z ktorej profitujú členovia aj partnerské spoločnosti. Členovia dostanú späť peniaze, zatiaľ čo partnerské spoločnosti získavajú lojálnych zákazníkov a radi im dávajú špeciálne výhody.

Lyoness je momentálne aktívna v 28 krajinách Európy ako aj v USA, v Kanade, Brazílii, Spojených arabských emirátoch, v Katare, v Južnej Afrike a v Ázijsko-pacifickej oblasti (Hongkong, Macao, Austrália, Filipíny, Thajsko) a teší sa celosvetovo z viac ako 2,4 milióna členov.


 

Štyri nákupné možnosti

S Lyoness majú členovia celosvetovo k dispozícii vždy tie správne nákupné možnosti. Či už s Cashback Card, alebo smobilnými poukážkami (Mobilný Cashback), s originálnymi poukážkami/darčekovými poukážkami partnerskej spoločnosti alebo pri online nakupovaní - členovia dostanú pri každom nákupe peniaze späť.



Nakupovanie bez hraníc

Viac ako 24 000 partnerských spoločností v súčasnosti v 39 krajinách po celom svete sa stará o neobmedzené nákupné možnosti. Až 3 200 online obchodov ponúka výber zhruba 110 miliónov produktov, a to už v 42 krajinách.

Presvedčte sa sami

Využite 30-dňové testovacie členstvo, registrujte sa teraz bezplatne a užívajte si neobmedzené výhody Lyoness Cashback!
Ak v priebehu tohto obdobia uskutočníte nákup v partnerskej spoločnosti Lyoness, zmení sa toto testovacie členstvo na plnohodnotné bezplatné členstvo.

Spoločenská zodpovednosť – nadácie Lyoness

Popri členoch a partnerských spoločnostiach profitujú zásluhou nadácie Lyoness Child & Family Foundation aj ľudia v núdzi. Táto charitatívna nadácia založená v máji 2008 dostáva svoj podiel zo všetkých obratov uskutočnených prostredníctvom Lyoness.

V roku 2011 došlo spolu s Greenfinity k oživeniu ďalšej nadácie, ktorá prispieva k trvalej ochrane životného prostredia, zaoberá sa inovatívnymi projektmi na ochranu klímy a investuje do využívania obnoviteľných energií.

 

Viac si môžete pozrieť na DOBRESPRACOVANOM  VIDEU:  https://www.lyoness.net/sk/wie-funktioniert-lyoness.aspx

https://www.youtube.com/watch?v=lY9YN-egsH0

 

Späť

Kontakt

SLADKASUE - tipy, triky, návody

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode